Privacy

If you require any more information or have any questions about our privacy policy, please feel free to contact us by email at mail@wordsmile.com.

At www.wordsmile.com, the privacy of our visitors is of extreme importance to us. This privacy policy document outlines the types of personal information is received and collected by www.wordsmile.com and how it is used.

Log Files

Like many other Web sites, www.wordsmile.com makes use of log files. The information inside the log files includes internet protocol ( IP ) addresses, type of browser, Internet Service Provider ( ISP ), date/time stamp, referring/exit pages, and number of clicks to analyze trends, administer the site, track user’s movement around the site, and gather demographic information. IP addresses, and other such information are not linked to any information that is personally identifiable.

Cookies and Web Beacons

www.wordsmile.com does use cookies to store information about visitors preferences, record user-specific information on which pages the user access or visit, customize Web page content based on visitors browser type or other information that the visitor sends via their browser.

DoubleClick DART Cookie

  • Google, as a third party vendor, uses cookies to serve ads on www.wordsmile.com.
  • Google’s use of the DART cookie enables it to serve ads to users based on their visit to www.wordsmile.com and other sites on the Internet.
  • Users may opt out of the use of the DART cookie by visiting the Google ad and content network privacy policy at the following URL – //www.google.com/privacy_ads.html

Our advertising partner, Google Adsense, may use cookies and web beacons on our site.

The third-party ad server or ad network uses technology to the advertisements and links that appear on www.wordsmile.com send directly to your browsers. It automatically receive your IP address when this occurs. Other technologies ( such as cookies, JavaScript, or Web Beacons ) may also be used by the third-party ad network to measure the effectiveness of its advertisements and / or to personalize the advertising content that you see.

www.wordsmile.com has no access to or control over these cookies that are used by third-party advertisers.

You should consult the respective privacy policies of these third-party ad servers for more detailed information on their practices as well as for instructions about how to opt-out of certain practices. www.wordsmile.com‘s privacy policy does not apply to, and we cannot control the activities of, such other advertisers or web sites.

If you wish to disable cookies, you may do so through your individual browser options. More detailed information about cookie management with specific web browsers can be found at the browsers’ respective websites.

 

12 thoughts on “Privacy”

  1. Kami suka cara pembahasannya, teratur rapi dengan contoh yang mudah difahami, mohon izin agar kami dapat meneruskannya kepada para pelajar kami, terima kasih sebelumnya, semoga sukses, sehat dan bahagia, wassalam wr wb

    1. Makasi apresiasinya Bang Din. Silakan digunakan, tapi karena sy jg ga luput dari kesalahan, jika ada kesalahan mohon koreksi sebelum diteruskan. Sukses, sehat, dan bahagia juga ya… :)

  2. bang doel87 says:

    aku suka situsnya banyak manfaatnya deh…mbak, aku minta izinya untuk copy print materi-materi yang ada disini untuk dipelajari lebih lanjut secara offline cz aku gak setiap saat bisa conect internet. good luck

    1. Hi Bang Doel87, makasi uda berkunjung dan makasi juga apresiasinya :)

      Untuk materi silakan diprint (jadi merasa bersalah karena ga ada fitur print)..tapi kadang2 artikelnya ada saya updet hehehe..

  3. terima kasih semoga sukses selalu :)

    1. Sama2 ctrlasdf.. semoga kamu juga selalu sukses! :)

  4. Materinya cukup lengkap & saya suka penyajiaannya dgn tabel. I really appreciate this, Wilma. Mohon izinnya tuk saya copy ke murid2 saya

    1. Halo Marlepo!
      Pada dasarnya kamu bebas untuk menggunakan materi (copy, print) ini utk educational purposes. Yang perlu dibicarakan lebih lanjut hanya jika materi mau di re-publish ke web lain.
      Makasi apresiasinya, sy seneng bgt dengernya. Semoga kamu sukses selalu ya. :)

      1. Makasih banyak atas izinnya. Situs ini membantu banget. Minimalis tampilannya, tapi materi & diksinya tepat sasaran (mengena), sumbernya juga disebut. Saya baru tahu situs kamu 2 hari yg lalu, langsung saya explore, he he.
        Sukses juga tuk Wilma. Keep wordsmile!

        1. Hehe kadang2 sy ngerasa terlalu to the point. Mudah2an kedepannya bahasanya bs lbh luwes. Tampilannya sengaja minimalis supaya gak terlalu loading lama, tapi sampe sekarang masi terus trial-error juga.
          Kalo kamu lagi explore, feel free to leave a comment ya.. krn situs ini ditulis oleh org yang ga luput dr kesalahan hehe..

  5. maturnuwon untk materinya bagus bgtttttt, may i copy it for my students?

    1. Hi Hadi,
      Makasi apresiasinya. Mau di print & dibagikan ke student ya? Tentu aja boleh :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *